Menu

Over LaViola

Mijn naam is Anja Nieuwenhuize. Mijn praktijk is gevestigd aan huis in de Violenstraat in Den Helder. Vandaar ook de naam LaViola. Mijn grote hobby is het maken van beelden uit steen. Net als bij een massage is beeldhouwen werken met gevoel.

Massageopleidingen

Sinds 2007 heb ik diverse massageopleidingen gevolgd bij ATS opleidingen in Alkmaar. ATS opleidingen is een bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) geregistreerde Onderwijsinstelling. Na ongeveer 30 jaar werkzaam geweest te zijn in de administratieve sector wil ik graag dat werk doen waar mijn hart ligt en mijn massage-ervaringen uitoefenen in de praktijk. Met trots wil ik u dan ook graag de mogelijkheden in mijn massagepraktijk voorstellen op deze website.

Om mij te blijven ontwikkelen volg ik in januari 2015 de cursus cupping. Cupping is een behandelwijze uit de traditionele Chinese geneeskunde, waarbij gebruik wordt gemaakt van glazen of plastic bollen (cups). Vanaf februari 2015 is deze vorm van massage ook te boeken.

Wat biedt een massage?

Een massage biedt een moment van rust, warmte en koestering. Het geeft ruimte tot ontdekking, voor het voelen en ervaren hoe het met je is, waardoor spanningen en stress verminderen en je je energieker gaat voelen. Graag wil ik u deze weldaad voor lichaam en geest bieden met mijn massages.

Wilt u een heerlijke massage?

Wilt u langs komen voor een massage? Of wilt u misschien eerst iets meer weten? Ik sta u graag te woord. U kunt mij bereiken op 06 – 18 84 66 95 of ga naar contact.

Ga naar contact