Menu

Ontspanningsmassage

Net zoals gezond eten en regelmatig sporten is een ontspanningsmassage een must voor het onderhoud van het lichaam, waar we dagelijks zoveel van vragen. Het helpt ons de balans terug te vinden die we zo hard nodig hebben om goed te kunnen blijven functioneren. Regelmatig een ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid.

In het dagelijks leven hebben veel mensen last van stress en spanning. Dit kan fysiek van aard zijn, bijvoorbeeld als gevolg van zware arbeid of sport. Het kan echter ook gaan om psychische spanning of stress. In beide gevallen kan het lichaam deze stress en spanning vast gaan zetten in het lijf. Het gevolg is; rugpijn, nek/schouderklachten, hoofdpijn, pijnlijke ledematen etc.

Totale ontspanning

Ontspanningsmassage is gericht op het bereiken van totale ontspanning van lichaam en geest, waardoor de gezondheid van de cliënt wordt bevordert. De massage kan variëren van een schouder-, nek-  en rugmassage tot een anderhalf uur durende ante-stress behandeling compleet met uitgebreide voetmassage en een heerlijke gezichts- en hoofdmassage.

Ontspanningsmassage voor kinderen

Merkt u dat uw kind ook stress ervaart in onze ‘prestatiegerichte’ maatschappij, waarin steeds meer van onze kinderen wordt gevraagd? Niet ieder kind kan hier goed mee omgaan. Dit kan resulteren in vermoeidheid, slapeloosheid, verdriet en/of moeilijk gedrag. Net als iedere volwassene heeft uw kind ook behoefte aan aandacht en warmte. Een massage kan rust in uw kind geven, zodat hij of zij zich sterker en weerbaarder gaat voelen. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor kinderen met ADHD en kinderen die zich gepest voelen.

Bij een kindermassage is het belangrijk dat u als ouder aanwezig bent, waardoor uw kind zich vertrouwd zal voelen. Een kindermassage duurt maximaal 30 minuten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw kind, neemt u dan gerust contact met mij op. Uiteraard zullen deze gesprekken vertrouwelijk worden behandeld.

Wilt u een heerlijke massage?

Wilt u langs komen voor een massage? Of wilt u misschien eerst iets meer weten? Ik sta u graag te woord. U kunt mij bereiken op 06 – 18 84 66 95 of ga naar contact.

Ga naar contact