Menu

Hydromassage

Hydromassage is een massagevorm waarbij u op één of twee met warm water gevulde kussens ligt. De gehele behandeling ligt u op uw rug en wordt er gemasseerd tussen de kussens en het lichaam in. Door de soepel meebewegende kussens ligt u heel comfortabel en is er een optimale ondersteuning van de wervelkolom. De warmte is aangenaam en werkt ontspannend waardoor er een betere doorbloeding van de spieren plaats vindt. Door de waterkussens en de zwaartekracht van de klant kan een zeer intensieve behandeling worden uitgevoerd en zorgt deze massage voor een algehele ontspanning.

Voor wie?

Hydromassage is geschikt voor iedereen, echter ideaal voor mensen die moeilijk of niet op hun buik kunnen liggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen met rug/nek klachten, ademhalingsproblemen, zwangerschap, maag- en darmstoornissen en reuma of fybromyalgie.

Wilt u een heerlijke massage?

Wilt u langs komen voor een massage? Of wilt u misschien eerst iets meer weten? Ik sta u graag te woord. U kunt mij bereiken op 06 – 18 84 66 95 of ga naar contact.

Ga naar contact